İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, İzmir ve Bursa’da toplam 1500 ustayla bir araya gelmek için çıktığımız bu yolculuğun ikinci durağında İstanbul Anadolu yakası ustalarımızla buluştuk! Yaklaşık 230 pastane- ve börek ustasının katıldığı etkinliğimizde bir konuşma yapan Cargill Gıda Türkiye Pastacılık Yağları Satış Müdürü Halit Görgülü, Türkiye genelinde çok sayıda pastane ve börekçinin Turyağ müşterisi olduğunu belirterek, “Turyağ olarak, her geçen gün geliştirip zenginleştirdiğimiz yenilikçi ürün portföyümüzle her zaman sizin yanınızda olacağız. Önümüzdeki dönemde, tüm Türkiye’deki ustalarımıza lezzetlerine lezzet katmaları için destek vermeye devam edeceğiz” dedi.
İstanbul Marriott Hotel Kozyatağı’nda düzenlenen ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmaya, Cargill Gıda Ortadoğu, Türkiye ve Kuzey Afrika AR-GE Lideri Aylin Aksoy, Cargill Gıda Türkiye AR-GE Müdürü Ela Ergüney ve Pazarlama Müdürü Füsun Uğur’un yanı sıra, Turyağ kullanan yaklaşık 230 pastacılık ustası katıldı.
Turyağ Pastacılık Ustaları, Turyağ’ın çeşitli ürünlerini kullanarak yaptığı pastacılık uygulamaları ile en güncel trendleri konuklarla paylaşırken, Cargill Gıda Türkiye Pastacılık Yağları Satış Müdürü Halit Görgülü ve Cargill Gıda Türkiye AR-GE Müdürü Ela Ergüney de marka ve ürün portföylerine ilişkin sunumlarını katılımcılarla paylaştı. Ayrıca sahnede Turyağ pastacılık ustalarından Mehmet Usta Yoğurtlu Poğaça ve Mahmut Usta da Tuzlu Biscotti tarifleriyle ürün demo gösterilerini gerçekleştirdiler.