has cutom

TurCao CB 70 X


Yalnızca kakao yağı kullanıldığında yapabileceklerinizin bir sınırı vardır. Ancak TurCao eklerseniz tadı, dokuyu, yumuşaklığı ve sertliği tutarlı bir sonuçla ayarlayabilir veya maliyetleri azaltabilirsiniz. Üstelik Çikolatanız hala çikolata olarak kalacak.

TurCao serimiz, kakao yağıyla karıştırılabilen ancak size kakao yağının tek başına sağlayamayacağı olanakları sunar.

Bu ürün ailesi, tüm çikolata uygulamalarında tadı, dokuyu, yumuşaklığı ve sertliği tutarlı bir şekilde ayarlamanıza olanak sağlar. Ayrıca Türkiye’de üretilmesi, size ihtiyaç duyduğunuz hız, esneklik ve maliyet avantajını da sunar.


Yağ Özellikleri


  1. TurCao serisi içerdiği Shea gibi tropikal yağlar sayesinde kakao yağı ile mükemmel uyum sağlar. Çikolataların raf ömrünü, tekstür ve duyusal olarak iyileşmesini ve istenen ölçüde dengelenmesini sağlar.
  2. TurCao serisi yerli üretim olması nedeniyle sizin için en uygun olan maliyet/fayda noktasına ulaşmanıza yardımcı olur.

NMR Testi

Duyusal Testi

Bu ürünler ilginizi çekebilir