Bitkisel yağlı krem şantiler kompleks sistemlerdir. Bu karmaşık yapılar içerisinde kullanılan katkı maddeleri ve yağlar kritik parametrelerdir. Daha yüksek performanslı, hacim alan, dayanıklı bir yapıya sahip süt krema lezzetinin yakalanabilmesi ancak doğru yağ ve katkı seçimleri ile mümkündür. Ayrıca süsleme, sıvama veya dolgu malzemesi olarak kullanılabilmesi de seçilen yağa göre değişmektedir.
TurCream CC 70’in geliştirilmesindeki ana amaç; süt yağının daha stabil ve daha fonksiyonel performans gösteren bir yağ ikamesini sağlamaktır. Bu amaçla laurik bazlı modifiye edilmiş dik erime profiline sahip yağlar kullanılmaktadır. TurCream CC 70, sahip olmasını istediğiniz tüm özellikleri barındıran ve maliyet avantajı sunan profesyoneller için geliştirilen krem şanti yağıdır.