has cutom

TurCream CC 70


Bitkisel yağlı krem şantiler kompleks sistemlerdir. Bu karmaşık yapılar içerisinde kullanılan katkı maddeleri ve yağlar kritik parametrelerdir. Daha yüksek performanslı, hacim alan, dayanıklı bir yapıya sahip süt krema lezzetinin yakalanabilmesi ancak doğru yağ ve katkı seçimleri ile mümkündür. Ayrıca süsleme, sıvama veya dolgu malzemesi olarak kullanılabilmesi de seçilen yağa göre değişmektedir.

TurCream CC 70’in geliştirilmesindeki ana amaç; süt yağının daha stabil ve daha fonksiyonel performans gösteren bir yağ ikamesini sağlamaktır. Bu amaçla laurik bazlı modifiye edilmiş dik erime profiline sahip yağlar kullanılmaktadır. TurCream CC 70, sahip olmasını istediğiniz tüm özellikleri barındıran ve maliyet avantajı sunan profesyoneller için geliştirilen krem şanti yağıdır.


Yağ Özellikleri


  1. Dik erime eğrisi
  2. Yüksek hava tutma kabiliyeti
  3. Yumuşak yüzey ve kremsi doku
  4. Hızlı kristalizasyon/set olma
  5. Yüksek serinletici etki
  6. Hızlı erime profili
  7. İstenilen doku ve yapı
  8. Çatlama yapmama
  9. Ekstra parlaklık
  10. Sabunsu tat oluşumunu engelleme

Bu ürünler ilginizi çekebilir