has cutom

TurFlex FD 20


TurFlex FD serisi, endüstriyel hamur çözümleri gerek üretim prosesleri gerekse de tüketici beklentileri açısından geleneksel hamur uygulamalarına göre farklılaşmayı sağlar.

Bu grubun en büyük kategorisi olan bisküvi, kraker, kurabiye ve kruvasan üretimlerinde yağdan beklentiler oldukça yüksektir. Bu uygulamalar için özel olarak geliştirilen TurFlex FD serisi başta gevreklik olmak üzere, son ürüne çeşitli avantajlar katar ve üretim hatlarının da yüksek verimde çalışmasını sağlar.


Yağ Özellikleri


  1. Son üründe gevrek doku
  2. Ağızda dağılma
  3. Dikey kabarma
  4. Maliyet avantajı
  5. Kolay işlenebilirlik
  6. Hidro olmayan yapı
  7. Son üründe mükemmel lamine yapı
  8. Nötr yapı ile güçlü lezzet salınımı

NMR Testi

Duyusal Testi

Bu ürünler ilginizi çekebilir