has cutom

TurFlex FC 07


TurFlex FC Serisi, gıda endüstrisinin en önemli uygulamalarından olan kek üretiminde kullanılan bitkisel yağ, son ürünün yapısı, hacmi, raf ömrü, aroma salınımı, tadı ve stabilitesi gibi pek çok önemli konuda rol almaktadır. Kek uygulamaları için özel olarak geliştirilen TurFlex FC serisi yüksek oksidatif stabilitesi sayesinde raf ömrü boyunca tat ve lezzette bozulmalar yapmaz; yüksek aroma salınımı sağlar. Hava kabarcıklarının hamur yapısında daha iyi tutunmasını sağlayan TurFlex FC serisi kekin raf ömrü boyunca ıslak ve hacimli yapısını korumasını sağlar.


Yağ Özellikleri


  1. Yüksek hacim alma kapasitesi
  2. Raf ömrü boyunca çökme yapmama
  3. Yumuşak yapı
  4. Güçlü oksidatif stabilite
  5. Mükemmel lezzet salınımı
  6. Ağızda sıvama yapmama

NMR Testi

Duyusal Testi

Bu ürünler ilginizi çekebilir