has cutom

TurCoat SL 32 P


%100 laurik yağlardan temperleme gerektirmeyecek şekilde formüle edilen TurCoat SL serisi farklı erime profillerinde ve duyusal özelliklerde geniş yelpazede kaliteli çözümler sunar.

Kakao yağı ile %5 oranına kadar kullanılabilen TurCoat SL serisi, gofret, kek ve bisküvi gibi ürünler başta olmak üzere tüm kaplamalarda, kokolin ve dolgu uygulamalarında kullanılabilir.


Yağ Özellikleri


  1. %100 laurik formül
  2. Trans yağ içermez (TFA <%1)
  3. Temperleme gerektirmemesi ile üretim kolaylığı sağlaması
  4. Hızlı sabitlenme ve kristalize özelliği ile soğutma tünelinde yüksek kapasiteli üretim
  5. Yüksek oksidasyon dayanımı ile uzun raf ömrü
  6. Ağızda temiz bir erime ve yüksek aroma salınımı
  7. Yüksek kalıplama performansı
  8. Son üründe ve raf ömrü boyunca parlak görünüm
  9. Mükemmel kırılma (çıtırlık)
  10. %5’e kadar kakao yağı kullanım olanağı

NMR Testi

Duyusal Testi

Bu ürünler ilginizi çekebilir